Προσωπικό

Βασιλική Μούχλη

Η Βασιλική Μούχλη γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1983. Είναι απόφοιτος του τμήματος  Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, παρακολούθησε σεμινάρια νευρολογικού και ορθοπεδικού περιεχομένου. Η μελέτη κατά την περίοδο της πτυχιακής της εργασίας, της έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αφού είχε ως θέμα έρευνας: “Η διαχείριση της σπαστικότητας, σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση”.

Το 2011 ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων “Manual Therapy, Kaltenborn” και ήδη άρχισε η παρακολούθηση του δεύτερου κύκλου σεμιναρίων, για την απόκτηση του τίτλου του “Orthopedic Manual therapist”.

Στόχος είναι η απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας στον τομέα της Φυσικοθεραπείας, που θα καταστήσουν ικανή την αντιμετώπιση των διαφόρων παθήσεων και ασθενειών, όπως εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, τενοντίτιδα, κατάγματα, οσφυαλγία, αυχεναλγία κτλ.

 

 

Μιχάλης Μούχλης

Ο Μιχάλης Μούχλης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, παρακολούθησε σεμινάρια νευρολογικού, ορθοπεδικού και καρδιο-αναπνευστικού περιεχομένου. Επίσης, έλαβε μέρος σε ημερίδες σχετικά με τη δράση της φυσικοθεραπείας στα συμπτώματα του καρκίνου και την διαχείριση μεταβολικών προβλημάτων.

Κατά την περίοδο της πτυχιακής του εργασίας, είχε ευκαιρία να έρθει σε επαφή με μια από τις πλέον διακεκριμένες μεθόδους διάγνωσης, αφού είχε ως θέμα έρευνας: ” Διαγνωστικός Υπέρηχος και Κλινικές Εφαρμογές στο Μυοσκελετικό Σύστημα”.

Στα πλαίσια του πτυχίου της φυσικοθεραπείας είναι υποχρεωτική η εξάμηνη πρακτική σε νοσοκομείο, όπου και ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο του Castellon De La Plana της Ισπανίας, με υποτροφία από το πρόγραμμα Erasmus-Era Places, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2013.

Το 2014 ολοκλήρωσε με επιτυχία το βασικό πτυχίο ιδιωτικής σχολής γυμναστών, που τον καθιστά διεθνώς αναγνωρισμένο προσωπικό προπονητή (personal trainer) και ήδη άρχισε την παρακολούθηση μαθημάτων για την απόκτηση διπλώματος ”Fitness και Personal Training” από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθλητιατρικής (A.C.S.M) που τα τελευταία χρόνια κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα των φορέων Fitness/Wellness.

Στόχος είναι η απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας στον τομέα της Φυσικοθεραπείας, του Fitness και της Διατροφής. Όλα τα ανωτέρω, θα τον καταστήσουν ικανό στην ολική αντιμετώπιση των διαφόρων παθήσεων και ασθενειών, όπως εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, μεταβολικά σύνδρομα, εμφράγματα, τενοντίτιδες, κατάγματα, οσφυαλγία, αυχεναλγία.