Αρωματικά και Θεραπευτικά Βότανα της Κύπρου 5ο Ετήσιο Σεμινάριο & Έκθεση

Πολιτιστικό Κέντρο Πλατρών – 8 & 9 Ιουνίου

Η Εταιρεία Τουριστικής  Ανάπτυξης και Προβολής  Τροόδους, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πλατρών, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει για μια ακόμη φορά σε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στις Πλάτρες, γεμάτο με τα αρώματα και χρώματα  των βοτάνων του Ιουνίου.

Η εκδήλωση φέτος εκτός από την έκθεση βοτάνων θα φιλοξενήσει  ειδικά σεμινάρια και παρουσιάσεις όπως «Hatha» Γιόγκα, «Ashtanga» Γιόγκα και «Tai Chi» Laughter Yoga,  και πολλές άλλες δραστηριότητες  Ευεξίας, όπως  περιπάτους στην φύση, αρωματοθεραπεία,  Yoga μασάζ και ρεφλεξολογίας  για εκείνους που αναζητούν μια πραγματική χαλάρωση.

Το σεμινάριο θα είναι γεμάτο από ιδέες  για το πώς να διατηρήσει κάποιος την υγεία και τη ζωτικότητά του  μέσω της χρήσης των βοτάνων και της άσκησης αλλά και το  πώς να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας,   με τα αρώματα των αιθέριων ελαίων.

Ένας από τους στόχους μας είναι να δώσουμε νέες δεξιότητες αλλά και ιδέες σε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη αποστάξεων. Επίσης πολλές επιχειρηματικές ιδέες θα δοθούν με βάση τα βότανα.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε ένα Αρωματικό και Θεραπευτικό  Σαββατοκύριακο μαζί σας στις Πλάτρες!